Waarom ademen

Of je nu wilt leren presenteren in het openbaar, aan vechtsport doet, naar yogales gaat, een mindfulness-cursus volgt, leert omgaan met paniek aanvallen, herstelt van een burn-out of wilt leren mediteren, je zult merken dat bij iedere training de aandacht wordt gelegd op ademhaling.

.

De adem is een uiterst krachtig en veelzijdig middel. Er zijn technieken om te ontspannen en je relaxt te voelen maar er zijn ook ademoefeningen om juist tot inspanning en sportieve topprestaties te kunnen komen. In mijn praktijk zet ik het brede spectrum van de adem in om je zowel fysiek als mentaal te ondersteunen.

.

Ademen gaat voor mij persoonlijk ook over werkelijk contact maken en in verbinding zijn. Verbonden ademen is voor mij een tool om in contact te komen met mezelf. Door mijn focus van het denken (over het verleden, of de toekomst) naar mijn ademhaling in dit moment te brengen, kom ik in het heden. Hierdoor kan ik contact maken met mijn gevoel en ervaren wat er op dit moment in mij leeft en laat me niet verder meeslepen met gedachten over het verleden of de toekomst. Door in het hier en nu te zijn ben ik werkelijk aanwezig bij wat er is en ben ik uiteindelijk ook beter in staat om in verbinding te zijn met anderen. Dit is voor mij de kracht van de adem en ik help je graag verder om jouw eigen ademruimte te leren ontdekken.

Ik leer en experimenteer, ik adem.

Twijfel niet langer en neem nu contact op voor een eerste kennismakingssessie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven