Reacties

…ik heb in het begeleidingstraject iedere keer op een iets andere manier de Adem als een soort universele waarheid ervaren…heel bijzonder, grenzend aan magisch…Frank (jurist).

…het leren loslaten van de controle op de uitademing heeft me veel gebracht…Olaf (projectmanager).

…in de ademsessie met jou heb ik werkelijk van binnenuit gevoeld dat zelfzorg waar is. Ik zei altijd al wel tegen mezelf, vanuit een soort hoofdelijke overtuiging, dat ik meer voor mezelf zou moeten zorgen maar nu heb ik mogen ervaren wat dat voor mij betekent, heel bijzonder, dankjewel… Hilde (bestuurder).

…ik heb weer contact gemaakt met een heel oud gevoel van vroeger…Willem (docent).

…I felt safe with you, for the first time I had no thoughts… Constantina (marketeer).

…ik weet het niet zo precies onder woorden te brengen maar in de relaxfase en nu ook nog, voel ik me zo enorm verbonden, hier wil ik meer van… Bastiaan (zelfstandig).

…die affirmaties klinken voor mij wat zweverig en over die drukpunten op mijn schouders ben ik een beetje sceptisch maar mijn borst opende tijdens het ademen als een soort bloem… Remco (ondernemer).

…heel bijzonder, de stressplekken waren goed te voelen en ze brachten me ook in contact met eerdere stresservaringen waardoor ik verbanden kon leggen die ik eerder niet zag… Machiel (afdelingshoofd)

…goed gevoel, geen idee meer van tijd. Vond je handen op mijn ribben tijdens het ademen fijn, het was daarna makkelijker ademen, ook naar mijn borst… Jan (leraar)

…ik ben al 17 jaar af en aan ziek en heb me in al die tijd nog niet zo fit gevoeld als na de ademsessie bij jou, dankjewel daarvoor… Olga

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven