Over TB

Transformational Breath® is een verbonden ademtechniek. De Nederlandse afdeling van de transformational breath foundation beschreef het op haar website als volgt :

“Transformational Breath® is een krachtig zelfhelend proces dat zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties en voor een blijvende verheldering van je onderbewuste. De adem is de gemakkelijkste en de snelste manier om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Transformational Breath® is voor iedereen die wil veranderen, zich beter wil voelen en voluit wil leven”.

.

De Transformational Breath Foundation noemt zichzelf de grootste ademschool van de wereld. Ik heb inmiddels met mensen uit allerlei verschillende landen mogen werken zoals : Nederland, België, Duitsland, Italië, Polen, Tsjechië, Engeland, Denemarken, Letland, Griekenland, Israël, Kenia, Zuid-Afrika, Brazilië, Jemen en de Verenigde Arabische Emiraten.

Waar ik ook kom of wie ik ook mag begeleiden uit welk deel van de wereld. De gebruiken en patronen van de mensen mogen ietwat verschillen maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer; met aandacht bij jezelf en je verruimde adem stil staan zet je in je kracht, waar ook ter wereld.

.

Een TB ademsessie van ca 1,5 uur verloopt ongeveer als volgt : We starten iedere sessie met een coachgesprek. Waar zit je nu en waar wil je graag naartoe.
We zetten een intentie voor de ademsessie. Mogelijk doen we een paar korte oefeningen zittend maar een verbonden ademsessie doen we liggend op een mat. We ademen door de mond en zonder pauzes. De focus ligt op de inademing, de uitademing is kort en ontspannen. Ik als coach zal je hierin begeleiden. Na een actieve periode van verbonden ademen volgt een ontspanningsfase van 10 a 15 minuten. Daarna spreken we de sessie nog samen na en bespreken we eventuele oefeningen voor thuis voor de volgende sessie.

De praktijkruimte

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven