Introductietraject : maak kennis met ademen
Bestaat uit 5 één op één begeleide online en offline sessies waarin het volledige spectrum van ademen aan bod komt. Wil jij weten hoe het echt werkt en verschillende oefeningen je eigen maken? Dan is dit het traject voor jou. Naast uitleg en verdiepende theorie over verschillende ademtechnieken (oa Buteyko, Oxygen-Advantage, Wim Hof, Free diving, HRV, Pranayama) wordt er veel geoefend in het thuis brengen van je eigen adempatroon. De praktijk heeft uitgewezen dat dit heel goed online kan. De serie wordt afgesloten met een offline verdiepende Transformational Breath sessie in mijn praktijk op IJburg. Totale investering voor dit waardevolle traject € 450.

.

Verdiepend ademtraject
als vervolg op de kennismaking kunnen we naar behoefte een begeleidingstraject van 3 tot ca 7 verdiepende Transformational Breath sessies afspreken.

.

Bed en Breath Amsterdam
coaching + overnachting + ademsessie

.

Mr. Breath
Eind 2019 heeft Rob Koning alias Mr. Breath mij gevraagd voor hem te komen werken in zijn praktijk in het centrum van Amsterdam. Individuele ademsessies met mij zijn ook in te boeken via zijn website www.mrbreath.nl/jan-van-riel

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven